Coc de kiwi (40)
La setmana passada van celebrar el sant les Conxites. I jo en tinc una al meu departament, a l'institut; així que demà, a la reunió de dilluns al matí celebrarem el sant encara que no sigui exactament el dia que toca, i així també encararem els temes dificils de la feina amb la panxa plena i de més bon humor!
Per fer-ho he preparat un coc de kiwi.
Necessitem:
A banda, triturarem els kiwis, pelats. I afegirem el sucre i ho anirem barrejant amb la batedora de varetes.
Hi anirem incorporant, a poc a poc,els rovells i la mantega, i al final de tot la farina barrejada amb el llevat. Ens quedarà una massa espesa que barrejarem amb molta cura amb les clares a punt de neu.
Ho posem en un motlle preparat amb mantega i farina , i al forn, ja preescalfat a 200º, uns 35/40 minuts.
És un coc saborós, humit i molt tendre, i el kiwi li dona un gustet "especial" sense dominar gens. Espero que a la Conxi li agradi, i a vosaltres també!
Per fer-ho he preparat un coc de kiwi.
Necessitem:
- 4kiwis ben madurs
- 4ous
- 200g de mantega en pomada
- 200g de sucre
- 200g de farina
- 1 sobre de llevat químic
A banda, triturarem els kiwis, pelats. I afegirem el sucre i ho anirem barrejant amb la batedora de varetes.
Hi anirem incorporant, a poc a poc,els rovells i la mantega, i al final de tot la farina barrejada amb el llevat. Ens quedarà una massa espesa que barrejarem amb molta cura amb les clares a punt de neu.
Ho posem en un motlle preparat amb mantega i farina , i al forn, ja preescalfat a 200º, uns 35/40 minuts.
És un coc saborós, humit i molt tendre, i el kiwi li dona un gustet "especial" sense dominar gens. Espero que a la Conxi li agradi, i a vosaltres també!
Molt bo!!! Mai he preparat cap postre amb kiwi, però aquest coc fa molt bona pinta. Prenc bona nota.
ResponEliminaUn petó!
Suposo que a la Conxi li va agradar, no? la pinta es bonisisma.
ResponEliminasi ets la reina dels cocs!!!
Petons
Segur que la Conxi flipa! es veu tan humit i tendre que fa venir mengera!! petons.
ResponEliminaI tant que li agradarà a la Conxi, de fet te molt bona pinta i me l'apunto! Muaks
ResponEliminaSi que estarà contenta la Conxita amb aquest coc que li has preparat.. Quin toc més original amb el kiwi! Que vagi molt bé.
ResponEliminaAmb aquest aspecte tan fantàstic, ves que els de casa no n'agafin un tallet i demà tinguis alguna sorpresa, je, je.
ResponEliminaGlòria, crec que no hi ha millor manera de començar la setmana!! De ben segur que la teva companya quedarà encantada amb un coc com aquest tan esponjós!
ResponEliminaPetons!
quaranta ja? la xifra ja fa goig, eh? a veure si espabilo!!!
ResponEliminaGloria, ets una sort per als que et rodejen preparant aquestes cosetes dolces en quant hi ha un motiu/excusa :))
ResponEliminaQue bó :)
no he fet mai un coc amb kiwi, ja es veu que ha de ser molt bo.
ResponEliminaMolt bona idea!!!... ja diràs a veure que els hi ha semblat als teus companys!!!
ResponEliminaPetonets
Sempre em fa molta mandra menjar kiwis, però així sembla que passa més bé ;-)
ResponEliminaEn prenc nota!!
... a la meva feina els hi canvia la cara si porto alguna coseta així ... molt bo!! un peto de la vaca!!
ResponEliminaNo he provat mai un coc de kiwi... de fet, crec que el kiwi sempre l'he menjat cru. Serà qüestió de provar-lo ;)
ResponEliminaSegur que la Conxita estarà encantada i a més, la reunió haurà anat molt millor, je je je...
Bo? boníssim!!, n´estic segura, però des d´avui i fins....nosequan ( les vacances han fet estragos) deixo cocs, coques, pans i altres llaminadures, així que pèngem la foto de la bajoca i patata i truque´m dos cops al dia i em cantes la de " la vaca lechera...."
ResponEliminapetons
Que bueno!Con kiwi nunca he probado, y se ve estupendo...seguro que tu compañera quedaria encantada,con este bizcocho tan original.
ResponEliminaBesets.
Hola Dolça. Quizás no te lo creas pero esta mañana he pensado que tal saldría un bizcocho de kiwi y me he dicho, tengo que hacer la prueba y mira por donde te visito y me encuentro con esta delicia con lo que ya me has sacado de dudas. El próximo bizcocho que haga será este de kiwi.
ResponEliminaTe voy a calcar la receta con tu permiso porque tiene que estar delicioso. El corte es fabuloso.
Saludos
Aquests cocs ammb fruita que queden una mica humits, sempre queden bons.
ResponEliminaSegur que a la Conxi li encanta.
Fins aviat!
Que bo! Fa molt bona pinta aquest coc! Que us vagi de gust!
ResponEliminaRuben
Què original aqest coc de kiwi! Deu tenir un gustet molt bo!
ResponEliminaPetonets!
Sandra
Oh, quina bona pinta! i té cara de ser molt esponjós! Quina sort els de la feina!!
ResponEliminaAquest coc el tinc de probar, m'agrada molt el kiwi...
ResponEliminaun petonet maca!!!
Hola Dolça, seguro que les gusto mucho este coc, un saludo.
ResponEliminaJUAN
molt original això de fer un pastis amb kiwis ... m'ho apunto!!
ResponEliminaUna abraçada
Quina bona pinta aquest coc! Veig que als instituts d'aquest país el personal s'alimenta bé, entre tu i la Gemma veig que la teca no hi falta mai.
ResponEliminaAh! Ja he posat l'enllaç de la recepta de magdalenes a l'entrada. Perdoneu però a vegades em penso que tothom ja n'està al cas i no. Aquestes magdalenes són les que faig sempre i volten pel blog varies vegades. Us hi he deixat l'enllaç. Moltes gràcies, de veritat.
Una abraçada i fins la propera.
Torno a ser aquí...
ResponEliminavinc per desitjar-te
Bon Nadal i un feliç 2011
un petonet maca
Nunca he preparado un bizcocho con kiwi y seguro que está buenísimo.
ResponEliminaQue paséis unas Felices Fiestas Navideñas y que tengáis un año 2011 repleto de cosas buenas.
Un beso.
Perdó, els rovells de l'ou on van?
ResponEliminaA la recepta no estan, però poses 4 ous (sencers)...
Amb el puré de Kiwis, abans de la mantega?
M'agradaria molt fer-ho.
Gràcies,
Àngels
Hola Àngels,
EliminaKiwis i sucre, després rovells i mantega, a poc a poc la farina i al final les clares a punt de neu
Ptnts
Dolça
Hola Àngels,
EliminaKiwis i sucre, després rovells i mantega, a poc a poc la farina i al final les clares a punt de neu
Ptnts
Dolça