tag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post413987379280666203..comments2024-03-18T16:06:45.680+01:00Comments on no tot són postres... a la cuina : Salsa d'avellana (sense llet)No tot són postreshttp://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comBlogger27125tag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-85557519251860675342009-03-12T22:43:00.000+01:002009-03-12T22:43:00.000+01:00Hola DolçaFelicidades por la receta.Una excelente ...Hola Dolça<BR/>Felicidades por la receta.<BR/>Una excelente salsa.<BR/>La foto está preciosa xAna Powellhttps://www.blogger.com/profile/06207536335996545519noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-72852865172979765042009-03-11T12:02:00.000+01:002009-03-11T12:02:00.000+01:00Bonjour Dolça,He descobert la cuina catalana fa po...Bonjour Dolça,<BR/>He descobert la cuina catalana fa pocs anys i m'agrada molt. La trobo rica, inventiva i saborosa. La cosa que m'ha entusiasmat més són les picades i l'estilització dels fruits secs com les avellanes o les ametlles que no són tan conegudes en la cuina del meu país.<BR/>Aquesta salsa m'encanta!<BR/>Avec toute mon amitié,<BR/>HenrietteHenriettehttps://www.blogger.com/profile/04832756368287946270noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-86499609540754525792009-03-11T10:44:00.000+01:002009-03-11T10:44:00.000+01:00Aquesta salsa és un vici al 100% m'encanta i és ta...Aquesta salsa és un vici al 100% m'encanta i és tan versàtil. Mmm, genial.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-85031360991854266662009-03-10T17:16:00.000+01:002009-03-10T17:16:00.000+01:00holaaa avui entra directe,,que be,un petonas guapa...holaaa avui entra directe,,que be,un petonas guapa i perdona el toston.Elena https://www.blogger.com/profile/02299692198568164360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-15724006545279153642009-03-10T11:38:00.000+01:002009-03-10T11:38:00.000+01:00Dolça te copio la receta pues a mi marido no le va...Dolça te copio la receta pues a mi marido no le van las salsas de nata ni leche, asi que esta me viene al pelo.<BR/>Un besazo preciosa y ya te contaré que tal en cuanto la haga.Rosahttps://www.blogger.com/profile/11440103806516758891noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-65987979605653219292009-03-10T08:25:00.000+01:002009-03-10T08:25:00.000+01:00Yo me quedo con el llomYo me quedo con el llomAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-31054548980722939662009-03-09T22:12:00.000+01:002009-03-09T22:12:00.000+01:00mira aqui es con un cruze quan entro a vegades me ...mira aqui es con un cruze quan entro a vegades me sert altre cosa<BR/><BR/>mira ara aixo<BR/><BR/>http://es.petitchef.com/feed/no-tot-son-postres-a-la-cuina-uid-4777Elena https://www.blogger.com/profile/02299692198568164360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-24273862494230308212009-03-09T22:04:00.000+01:002009-03-09T22:04:00.000+01:00no,, però mira me surt una entrada que diu,en busc...no,, però mira me surt una entrada que diu,en busca de la madalena perfecta,en superdulces o una cosa semblant però es el teu blog que el tinc a favorits i quant entro me diu que no existe,,però est tu,així que vaig i entro a trves del teu perfil,,una cosa rara a veure demà con va ja et diré algo.Elena https://www.blogger.com/profile/02299692198568164360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-34744130707634881352009-03-09T19:41:00.000+01:002009-03-09T19:41:00.000+01:00Quina pinta tant el llom com la pasta!! Em quedo a...Quina pinta tant el llom com la pasta!! Em quedo amb les dues idees!!Isahttps://www.blogger.com/profile/16556114106665388897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-26511267338482409882009-03-09T19:04:00.000+01:002009-03-09T19:04:00.000+01:00Anna, em sembla que si que t'hi pot anar bé, però ...Anna, em sembla que si que t'hi pot anar bé, però la salsa d'avellana et taparà el gust del tall fet a la sal. Potse milllor una mouse d'escalivada o una compota de poma i aquesta salsa la fas servir en una carn que pugui fer una mica de xup-xup.<BR/><BR/>elena, torna-ho a provar. El blog si que existeix, a més tu hi has deixat el comentari!<BR/><BR/>mesilda, si eres muy "panarra" cualquier salsita sirve de excusa, eh!!!No tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-588255298521235332009-03-09T18:32:00.000+01:002009-03-09T18:32:00.000+01:00Una salsa buenisimaaaa....y muy aprovechada,a mi m...Una salsa buenisimaaaa....y muy aprovechada,a mi me gusta mucho mojar pan,pero con la pasta tambien es tentadora,tendre que brobar...<BR/>Besos.Mesildahttps://www.blogger.com/profile/15194265928540306060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-69971372413723692102009-03-09T17:21:00.000+01:002009-03-09T17:21:00.000+01:00dolça no me deixa entrar me diu que no existe este...dolça no me deixa entrar me diu que no existe este blogElena https://www.blogger.com/profile/02299692198568164360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-75219433340260528322009-03-09T15:23:00.000+01:002009-03-09T15:23:00.000+01:00Moltes vegades faig llom o lligat de vedella a la ...Moltes vegades faig llom o lligat de vedella a la sal, i no sé mai quina salsa posar-hi. <BR/>Aquesta crec que m' hi anirà molt be. <BR/>ptnsANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-43551922682586557282009-03-09T14:30:00.000+01:002009-03-09T14:30:00.000+01:00Marta, en diem "vellanes" o no? a Reus i comarca.M...Marta, en diem "vellanes" o no? a Reus i comarca.<BR/><BR/>Manel, és una mica com la teva salsa de xampinyons, que tampoc volies amagar el gust amb llet i derivats. T'esmento al pica-pica de carnaval perquè em vas inspirar una de les cassoletes i crec que és l'ètic dir d'on surten les coses. Si fas la cassoleta de poma i butifarra t'agradarà, ja ho veuràs!<BR/><BR/>Mandragora, en lugar de mojar mucho pan la que sobra sirve para hacer la pasta un par de dias después... Es por aquello de que se acerca el verano, el bikini, los kilitos...jejej<BR/><BR/>Dolorss, jo moltes vegades els salses de les carns les aprofito per fer altres plats en dies posteriors, i a casa ja em diuen allò de -"Què, avui aprofitament?"<BR/><BR/>Glòria, sempre que puc, productes de la terra i a més fent-ne propaganda!!!!<BR/><BR/>Juan, un experimento, porque no sabia si la mostaza iba a ir bien con la avellana,, pero la verdad es que si!<BR/><BR/>Pepin, si una que és de Reus, zona de DO d'origen de les avellanes no en fa us i propaganda, ja podem plegar, no et sembla!!! jo també crec que les tenim oblidades davant les ametlles i hem de fer perquè deixi de ser així.<BR/><BR/>Vanesuky,ganxeta,efectivament, és una salsa, com a crema no crec que serveixi, s'hauria de fer alguna modificació.<BR/><BR/>M.José, estic segura que tu enlloc d'inventar improvises, a la cuina, i al cap i a la fi és el mateix!<BR/><BR/>Mercè, Manresa, efectivament aquesta salseta té gust de "vellanes" no de crema de llet!<BR/><BR/>Eva, quan la provis ja m'ho diràs!<BR/><BR/>Sol, las avellanas las uso para muchas recetas saladas, sobretodo para hacer romescos. Y estan riquísimos. Pero para dulces también!!!<BR/><BR/>PTNTS a tots i totes<BR/>DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-2746781203681444712009-03-09T10:31:00.000+01:002009-03-09T10:31:00.000+01:00Me ha encantado tu salsa de avellanas de Reus, me ...Me ha encantado tu salsa de avellanas de Reus, me parece muy saludable y deliciosa combinada con el lomo. Muchas veces asocio las avellanas a recetas dulces, me has dado dos buenas ideas saladas... ¡Saludos!solhttps://www.blogger.com/profile/18165121045757192682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-10551011354960805802009-03-09T09:27:00.000+01:002009-03-09T09:27:00.000+01:00La salsa d'avellanes ha d'estar absolutament delic...La salsa d'avellanes ha d'estar absolutament deliciosa! <BR/>pt!Eva Floreshttps://www.blogger.com/profile/07249883675751507548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-89423958063668002052009-03-09T08:04:00.000+01:002009-03-09T08:04:00.000+01:00hola Dolça és la primera vegada que escric i ho fa...hola Dolça és la primera vegada que escric i ho faig amb una bona idea i suggeriment teu.<BR/><BR/>Tens raó, quan hi tires crema de llet, totes les salses s'assemblen. Serà questió de probar-la com tu l'has fetLídiahttps://www.blogger.com/profile/02816217859172661545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-29914287771436300782009-03-09T03:21:00.000+01:002009-03-09T03:21:00.000+01:00Dolça, coincideixo amb tu. Les salses amb llet o n...Dolça, coincideixo amb tu. Les salses amb llet o nata líquida desvirtuen l'ingredient principal. I tal com la proposes, ha de quedar deliciosa! Sobretot amb les vellanes de Reus! ;)<BR/>Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-65963083305148993002009-03-08T23:56:00.000+01:002009-03-08T23:56:00.000+01:00T´envejo, soc incapaç d´inventar res i aquesta sal...T´envejo, soc incapaç d´inventar res i aquesta salsa deu ser deliciosa, no l´he provada mai però crec que no tardaré a fer-la...petonetsMªJose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/18294636726234948151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-14309104895869417322009-03-08T23:51:00.000+01:002009-03-08T23:51:00.000+01:00Ohhh, Dolça, quina crema més deliciosa!!Sí, ja sé ...Ohhh, Dolça, quina crema més deliciosa!!<BR/>Sí, ja sé que és una salsa però t'ha quedat una texturacom si fos una crema suau i deliciosa!!<BR/><BR/>Petons,:x!Vanesukyhttps://www.blogger.com/profile/01652352860856566736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-10119196115038987112009-03-08T22:44:00.000+01:002009-03-08T22:44:00.000+01:00Hola Dolça,Jo també sóc 100% partidari de no fer s...Hola Dolça,<BR/><BR/>Jo també sóc 100% partidari de no fer servir crema de llet en salses i altres plats.<BR/>Les vellanes son un fruit moltes vegades oblidat que jo també faig servir molt per picades i romescos.<BR/>o dubtis que aqueta salsa la provaré.<BR/>Salut<BR/>PepinPepinhttps://www.blogger.com/profile/00053641695949967935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-49114054485167305852009-03-08T22:28:00.000+01:002009-03-08T22:28:00.000+01:00Hola Dolça, tu experimento merece un diez. Por el ...Hola Dolça, tu experimento merece un diez. Por el aspecto que tiene en la foto debe estar deliciosa. Tomo nota, porque me ha llamado la atención.<BR/>SaludosJuan Hernándezhttps://www.blogger.com/profile/14280246426291315016noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-28832456026658958902009-03-08T21:40:00.000+01:002009-03-08T21:40:00.000+01:00Felicitats per la teva creació. Em quedo amb els d...Felicitats per la teva creació. Em quedo amb els dos suggeriments, el llomillo i la pasta, i amb productes de la terra!.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-15704216671084606592009-03-08T21:24:00.000+01:002009-03-08T21:24:00.000+01:00Salsa multifuncions!!!Per la carn, per la pasta......Salsa multifuncions!!!<BR/>Per la carn, per la pasta... bona idea aquesta salsa sense llet o crema de llet.<BR/>Petonsdolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-56931368269897574472009-03-08T21:21:00.000+01:002009-03-08T21:21:00.000+01:00Uuuuummmmm una salsita divina para mojar mucho pan...Uuuuummmmm una salsita divina para mojar mucho pan!! Me encanta!!<BR/><BR/>Un besazo Dulce...Mandragora31https://www.blogger.com/profile/07059154028799647665noreply@blogger.com