Rotllet de pera caramel·litzada i paté.

Calia fer un sopar una mica diferent, que fes una mica de festa malgrat ser un dia de cada dia i que no tinguéssim gairebé temps de res.  Calia fer-ho  ja que 19 anys la petita de casa no els fa cada dia i queda trist que, per ser un dia de cada dia, es faci com si res... no us sembla?  I pensant  en ella vaig fer aquests rotllets... li van agradar força.

Necessitem:


Poseu el paté al congelador per poder-lo laminar ben fi. i ho feu, en abundància.
Agafeu dues peres de carn dura, tipus Puigcerdà o Conference i les talleu a làmines
Feu el mateix amb el formatge
Trenqueu les nous  de manera que els trossos  quedin una mica petits

Agafem dues o tres fulles de pasta fil·lo per cada rotllet que vulgueu fer.
Poseu una fulla de pasta fil·lo  plana damunt el taulell, la pinteu amb oli, en poseu una altra , la pinteu amb oli... i això ho feu amb les tres.
Al mig  hi poseu, fent filera, les peres, el paté, el formatge blau i les nous i pel damunt un filet de melmelada d'albergínia.
Ho enrotllem mirant que quedi ben tancat i ho enfornem a 180º fins que tingui un bonic color daurat. 
Sopar de celebració per a un dia de cada dia... la festa grossa ja la farem dissabte ;-)

Comentaris

  1. Tienen que estar muy buenos!!!Y para una cena especial son geniales.
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponElimina
  2. Aquest Rotllet està molt bé, perô 19 anys no es fan cada dia. La podies portar al Restaurant, els dies de cada dia també s'hi pot anar.
    Te molt bona pinta aquest rotllet.

    Una abraçada, Agusti Cangrejo Grande.

    ResponElimina
  3. una combinació sensacional!
    Ja saps que m'encanta la pasta fil·lo :)
    Jo també penso que els aniversaris també s'han de celebrar, encara que siguin entre setmana ;)

    ResponElimina
  4. doncs a mi em sembla bastant festa grossa!!! Aquests rotllets han d'estar boníssims.....!!!!! i a mès hi has posat la meva debilitat...la melmelada d'asberginia!!!! i ara ja sé que tard o dora o tinc que probar!

    ResponElimina
  5. Segur que era ben bo! Passa sense gana, aquest rotllet...!

    ResponElimina
  6. Tot ho hem de celebrar sigui dilluns o diumenge. Felicitats a la de 19 i a tu pels teus rotllets.

    Muas

    ResponElimina
  7. Doncs si un dia de cada dia sopeu així, no em puc imaginar el dia de la festa grossa. Quina meravella de rotllets! I moltes felicitats a la "petita" de la casa! Petons.

    ResponElimina
  8. Has trobat una combinació d'ingredients que sembla boníssima, i la presentaciò també. Felicitats!
    Marta

    ResponElimina
  9. Me l'apunto per un sopar informal!!! Què bo ha de ser!!!
    Petons, Dolça!
    Olga

    ResponElimina
  10. eiii m-agrada moolt aquest aperitiu!!! moooolt!!! apuntadisim que queda, amb la mermelada d`alberginia...mmmm...podria ser de pebrol?petons

    ResponElimina
  11. Uns rotlles dignes d'un bon sopar d'aniversari!! segur que li van encantar!

    ResponElimina

  12. Glória; per a molt anys, per la part que et toca,i també, per a molt anys per aquesta combinació de sabors i aromes tant -quasi- perfecta¡¡
    Salutacions Glória¡¡ :O) :O)

    ResponElimina
  13. Hola Gloria. Salvo por el paté, y hasta haría un gran sacrificio jj te diré que me comería al menos dos de estos rollos porque con lo que llevan y con esa pasta el bocado debe ser una exquisitez.
    Que tengas un estupendo fin de semana y que disfrutes de los días de Semana Santa.
    Saludos

    ResponElimina
  14. La combinació ha de ser molt bona! queda apuntada! bona setmana

    ResponElimina
  15. Glòria, a vore si m'animo ara que tinc temps, tot això fa una pinta que no sé que triar!!

    ResponElimina
  16. Quines combinacions! no ho he provat mai i ha de quedar molt bé.
    Una abraçada

    ResponElimina
  17. Uns rotllets exquisits!! La combinació d'ingredients és espectacular! Petonets!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides