5.4.12

Mona de brioix

Aquest any si que m'he animat a fer la mona de brioix.
Com que no en faré tantes com l'any passat em puc dedicar a fer aquesta, amb tranquil·litat, sense nervis... que el brioix vol pau, repòs i gens d'estrès!
La recepta... de la Mercè de Cuina per  llaminers,  la mateixa que vaig provar ara fa un any i que em va agradar molt. Podeu consultar-la aquí.
El resultat, una mona de brioix superesponjosa, que no embafa gens i ben guarnida amb motius culés... per alguna cosa el nen que la rep és barcelonista fins el moll de l'os
Si us animeu només necessiteu temps, però val la pena!

13 comentaris:

  1. Que bona!! Jo fare una mona falsa, jaja tindra un ou pero sera un pastis de xocolata, la proxima vegade provare la mona!!!

    ResponElimina
  2. Jo també he fet avui aquestes mones tradicionals... aviat les publicaré.. M´agraden molt les teves amb la tematica blaugrana.. petons i bona pasqua.

    ResponElimina
  3. La cuina violeta6 abril de 2012 9:48

    Nena, m'assembla que m'animaré a fer-la, però jo per tradició familiar sóc "perica" així que el color serà diferent. Es veu molt flonja, ja et diré...potser no quedi com la teva, però ens la menjarem igual!
    Ptnts,
    Nani

    ResponElimina
  4. UNA MONA ESPONJOSA, BONA, BONICA Y..
    "DEL BARÇA"

    ResponElimina
  5. He vist el teu comentari, a mi també hem va costar posar-me amb les cupcakes perquè vaig pensar lo mateix, si vols començar amb una cosa dolça però no tant dolç fes aquestes cupcakes (no cal que li posis colorant vermell, jo no ho faig) queden bonisimas i no tant dolces com les tipiques!!!

    http://joyofbaking.com/RedVelvetCupcakes.html

    ResponElimina
  6. Amb ou de veritat i tot, eh! A veure si aquest any m'animo a preparar la mona... Tindré en compte la recepta de la Mercè, segur que no falla!

    Petonets!
    Anna

    ResponElimina
  7. Jo l'estic fent ara mateix, mentre el brioix puja m'he passat pels blocs a veure què es cou. T'ha quedat preciosa, penjaré la meva la setmana vinentm a veure si em puja tan be com a tu!

    ResponElimina
  8. Que flonja t'ha quedat, espectacular i deliciosa. I la decoració molt xula, segur que al teu fillol li va encantar.
    Petons

    ResponElimina
  9. Un dia t'explico el que m'està passant amb el brioche...mmm m'encanta!!!
    QUi li fa la mona a la Gi??

    ResponElimina
  10. Ualas, a les set del matí com és ara em faria un tassó de colacao enorme i li sucaria un bon troç d'aquesta coca de brioix.

    Crec que vaig a cercar alguna cosa per esmorzar :)

    ResponElimina
  11. Check out my blog, you have a surprise :)

    http://bakinginspain.blogspot.com.es/2012/04/versatile-blogger-award.html

    ResponElimina
  12. Pasa per el meu blog, tens una sorpresa!

    http://bakinginspain.blogspot.com.es/2012/04/versatile-blogger-award.html

    ResponElimina
  13. Una mona culé boníssima, i ben bonica!

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.