2.2.12

Un tast de pastes i de vins... a Tarragona


 Ahir, primer dia de febrer, aprofitant que encara no havia entrat el front de fred siberià que sembla ens mantindrà tancats a casa una setmaneta, vaig baixar a la Imperial Tárraco. La Nani de La Cuina Violeta em va convidar a un Show Cooking i a un Tast de Vins  que feien  l'empresa de pastes i gelats SANDRO DESII i ORTO Vins de la DOMontsant



                                          
Un magnífic menú degustació i una excel·lent manera d'explicar el perquè de la seva empresa i les diferents maneres de preparar i coure la pasta (fornejada o fregida) ens van fer passar una estona molt agradable:
Els Pinxos - Tapes de Sandro Desii,
Raviolis fregits de Sobrassada Ibèrica , de bacallà
Macarrons de "pimentón" de la Vera.
 Sorbet d'Api amb llima
Angules de blat amb bitxo i all

I després vam passar a les postres, van remarcar la importància que cal donar a les postres dins de l'àpat i ens van presentar aquests Raviolis de Xocolata Negra.
Tot el menú va estar maridat amb un ORTO NEGRE del 2009 DOMontsant i les postres amb un DOLÇ d'ORTO NEGRE, presentats per l'enòleg Joan Asens.  També hi va assistir  el representant de VINUMSELECCIÓ, l'empresa distribuidora dels vins.

 Quan vulguis, Nani, hi tornem!!!

8 comentaris:

  1. Que lujazo de visita y de cata ¿no?
    Seguro que lo pasaste fenomenal.

    Besos.

    ResponElimina
  2. I tant que aprofiterem les bones ocasions com aquesta d'ahir! Entre parlar i menjar no vam parar...
    Nani

    ResponElimina
  3. que lujo y que rico todo ¿verdad?

    ResponElimina
  4. Renoi quina envegeta!, un tast realment de luxe!, clar que jo, de vi, poc... i si va ser en bona companyia, fantàstic! A reveure i tapa't!!! que diuen farà "fresqueta",je,je.

    ResponElimina
  5. Mare de déu quin luxe poder asistir en aquets llocs!!!
    Petons.

    ResponElimina
  6. Saps el que hauria pagat per menjar aquests delicadeses?? jaja Nena quina sort!! :D Sobretot els raviolis de xocolata, aquí sí que m'has matat... Així, qualsevol nota el fred!! jaja


    Un petonet ben fort!! :D

    ResponElimina
  7. Una combinació de luxe!

    Estava "remenant" per receptes.cat i he descobert aquest blog que em sembla un gran treball.

    Felicitats!

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.