Coca de tonyina i anxoves

Amb la MASSA DE COCA sempre havia fet coques dolces, com la COCA DE FORNER , la COCA SECA o la COCA FARCIDA DE XOCOLATA.

Com que la massa, en principi no és dolça he pensat fer-la servir per una preparació senzilleta i salada i he fet aquesta coca per a sopar.


Necessitem:

- MASSA DE COCA (sense posar-hi sucre, evidentment)
- ceba, pebrot vermell i pebrot verd, tot tallat a trossos ni massa grans ni massa petits.
- una llauna de tonyina
- uns quants filets d'anxoves.
- oli.

Tallem la ceba i els pebrots i els posem a sofregir amb una mica d'oli a foc baixet.

A la TCH- a V1, 70º, uns 10 minuts amb les pales protegides.

Mentrestant agafem la massa que ja haurem deixat reposar i la tindrem a punt de fer-la servir i li donarem forma de coca, ben primeta, com si fessim una coca seca.
Al damunt hi posarem les verdures sofregides però sense que hagin agafat color, la tonyina i els filets d'anxova.
Ho posarem al forn, a 200º, uns 20-25 minuts i ja la tenim a punt!
Talladeta a trossets, o fent coquetes petitetes, la podem posar d'aperitiu per això vull participar amb aquesta recepta a l'HEMC37 que aquesta vegada té d'amfitriona La Quinta de Luculus amb el tema dels aperitius

Comentaris

  1. Mmm, quina bona pinta.
    Les nostres coques són com les pizzes italianes, però sense la promoció que han fet ells!

    ResponElimina
  2. Dolça, doncs quina bona idea fer servir la massa de coca per fer-ne una coca salada! I a més, amb els ingredients que porta ha de ser boníssima!! :)
    Petons!

    ResponElimina
  3. Que si m'ha agradat? vaja no la posaré a l'HEMC :(
    ... per què? me l'he menjada tota sencera :O ;) :D
    De debó que m'has fet entrar salivera... M'ha encantat.
    Petons,
    Maragda

    ResponElimina
  4. Sóc la prime! Podré agafar-ne un trosset que després arriba tothom i ja no en queda jajaja.

    M'encanten estes coques :)

    ResponElimina
  5. Hola Dolça,creo que esta coca tiene que ser muy buena con los ingredientes casi como la de recapte y con atun y anchoas, una pasada de buena, un saludo.
    JUAN

    ResponElimina
  6. A casa les coces agraden sempre, salades, dolces, i aquesta teva te una pinta fantàstica, una maravella de coca. Petons

    ResponElimina
  7. Aquesta si que m´agrada , jo soc de salats.
    una abrasada

    ResponElimina
  8. Dolça, quina pinta més bona que fa aquesta coca!
    Ja me l'imagino servida tèbia que bona!
    Provaré de fer la farcida de xocolata també que encara no he tingut ocasió de fer-la!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  9. Has fet un mix entre una coca de recapte i una focaccia. Deliciosa!

    ResponElimina
  10. guuua! aquestes coques m'encanten però mai les he fetes!!
    tinc que probar-les!!
    deliciosa!
    petonets

    ResponElimina
  11. Para mí ésta es la coca auténtica, buenísima con los ingredientes que lleva.
    Saludos

    ResponElimina
  12. Como me gustan estas cocas¡¡estan buenisimas con lo que les pongas, pero con esas anchoas y ese atun esta de lujo ummm....
    Besets.

    ResponElimina
  13. Hay madre!! Dolca esas anchoas...que se salen de la pantallaaaaaaa. Una coca muy sabrosa wapa.
    Bexinos.

    ResponElimina
  14. DolÇa, te ha quedado divina, me encanta la versatilidad que tienen algunas masas como estas, que quedan estupendas para dulce y para salado.

    Petons!!

    ResponElimina
  15. M' encanten les coques salades, i amb aquestes anxoves...
    ptns.

    ResponElimina
  16. Que buena receta Dolça!, te la copio enterita, me encanta la idea, con anchoas que mejor para mi.
    Un abrazo y gracias.

    ResponElimina
  17. Quin bon aperitiu!!!Es veu deliciosa aquesta coca!!Jo en comptes de pebrot li possaria carabassó o alberginia.

    Petonets preciosa.

    Vanesuky.

    ResponElimina
  18. Hoal Dolça, pasa cuando puedas por mi blog que tienes una cosa.
    JUAN

    ResponElimina
  19. Aquesta coca me l'apunte!! Què bo!! Segur que si la faig a cals meus sogres, hi triomfe. A veure si m'hi anime. Ara, que provaré de menjar-me'n només un bocinet. És que estic a règim (encara que no ho semble pels darrers posts). Va molt bé que hi hages posat la recepta de la massa de la coca. Salutacions

    ResponElimina
  20. Una meravella aquesta coca. Aquesta massa és molt versàtil (com tu estimada amiga, que saps fer absolutament de tot). Un petó!

    ResponElimina
  21. ummm¡¡¡, qué buena te ha qedado esta coca.
    No conocía tu blog, acabo de darme un pequeñi paseo y tengo que decirte que me encanta.
    Un beso

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides