Crestes de cabell d'àngel
Avui venen uns amics a fer cafè i la veritat és que no tinc massa temps ni massa ganes de posar-me a fer cap dolç, però com que una té la fama... si no els dono alguna cosa de producció casolana potser no marxaran massa contents.
Passejant-me per la nevera he trobat la inspiració i amb pocs ingredients. Faré uns "pastissets" de cabell d'àngel, però de cuina d'aprofitament:
- - Mig potet de cabell d'àngel.
- - Un paquet de "obleas" hòsties La Cocinera.
- - Unes quantes ametlles laminades.
- - Una cullerada d'oli d'oliva i sucre moré per arrebossar.
Farceixo les hòsties amb una bona cullerada de cabell d'àngel i hi poso mitja dotzena d'ametlles laminades. Les tanco bé. Les pinto amb una miqueta d'oli d'oliva i les arrebosso de sucre moré.
Un quart d'hora al forn a 200º o fins que vegeu que estan rossetes.
Ara només queda que vinguin a fer cafè i que els agradin. Espero que si.
Es ben segur que els teus mics quedaran encantats de vindre a pendre el café... jo normalment les faig salades, el cabell d'angel m'encanta i la veritat de la manera que ho expliques no té complicació, farem la recepta...
ResponEliminaRecords.
Penso que te d'agradar per força, la pinta és deliciosa!!!
ResponEliminaAixò et passa per haver creat la fama, je je je... Ho trobo genial :)
ResponEliminaSenzilles però delicioses! La cuina d'aprofitament és molt imaginativa i sovint amb resultats millors dels esperats, oi?
Segur que quedaran unes crestes ben bones, i espolsades amb una mica de matafaluga picada per sobre... mmmm........
Teresa, jo també les faig salades normalment, però avui ha estat per sortir del pas, ara a les 6 venen, a veure com hauran quedat!
ResponEliminaDolorss, això espero!
Gemma, no se m'ha acudit això de la matafaluga, si m'agraden i les repeteixo ho faré! I això de la fama, entre els amics que venen a prendre cafè i els esmorzars pedagògics... Deu n'hi dó! jejej
PTNTS
Dolça
Ohhh, Dolça, quina bona pinta. A mi no m'agrada el cabell d'àngel però en tastaria una de les teves de bon grau!!
ResponEliminaPetonets.
QUina pinta....jo ara me'n menjaria una...
ResponEliminaPtnts
Dolça, les crestes de cabell d'àngel són boníssssssimes!
ResponEliminaI mira, m'has donat una idea, amb això de posar-hi també ametlles, perquè jo només hi poso cabell d'àngel.
Si fas aquestes "cosetes" per acompanyar el café, vigila, perquè potser tindràs visites cada dia!
Dolça, tienen una pinta deliciosa. Tienen que gustar a todos los que las prueben, a mi seguro que sí jj.
ResponEliminaSaludos
Vanesuky, omple-les de poma!
ResponEliminaMarta, doncs ja veus que són facils de fer! No tens excusa per a no provar-les.
Margarida, casa meva sempre està a punt per rebre algú i si no venen a casa em conviden i, com no!, porto sempre alguna coseta dolça per acompanyar...
Jo les crestes amb cabell d'àngel no le s havia fetes mai, però realment les he trobat molt bones!
Juan, si que han gustado. Aun me quedan , pasate y las pruebas.
PTNTS
Dolça
Unes crestes ben bones,falta el cafenet.
ResponEliminaUn besset.
Genial, m'encanta el cabell d'àgel. Com corri la veu, tindreu cua per a fer cafè.
ResponEliminaSegur que tornaran cada dia a menjar-ne. Com m'agrada la creativitat de la nevera-mig-buida!!! Genials les cretes, i m'apunto al detall de la matafaluga de la Gemma.
ResponEliminaMilions de gràcies, dolça!
Hola Dolça
ResponEliminaMe encantan las obleas, y estas estan rellenas con Cabell d`angel.
Un postre de cielo x
Dolça, jejeje... ja passa això que quan tens la fama, llavors si no ho fas sembla que la perdis, eh?! ;)
ResponEliminaUnes crestes senzilles però ben bones amb el cabell d'àngel i les ametlles!
Petons!
precisamente terminé ayer de hacer cabello de angel...que me encanta.está!!! vamos pa ir al cielo...jajajaja.
ResponEliminaUn besín.
Hola Dolça!
ResponEliminaSí que es pot fer, això de posar un índex automàtic, tot i que és una mica difícil.
Les explicacions les he posat al meu fòrum: loirooriol.forocatalan.com
Si hi ha alguna cosa que no entens fes-m'ho saber
Gràcies per passar pel meu bloc!
Jo he fet els "pastissets" de Tortosa, amb una recepta molt senzilla i la veritat que per pendre amb el café queden deliciosos... bé en diuen de Tortosa, però també en n'hi ha a Tarragona,Barcelona, Badalona...
ResponEliminaQue vaigui de gust Dolça¡ Josepb -menja de bacallà-
olé!!! Tinc en el rebost cabell d'àngel que vaig fer fa temps! Endevina com el faré servir! Gràcies!!!
ResponEliminaUna abraçada
Em sembla que faran cua a la porta de casa teva per fer el café amb aquest detallassos!
ResponEliminaQuines crestes més bones!
Hola dolça,
ResponEliminaUnes cretes boníssimes. No les he fet mai així i ja tinc ganes de provar-les.
Gràcies pels teus comentaris al meu blog. Jo us vaig descobrint mica a mica i m' emporto veritables sorpreses.Hi ha cada artista a la cuina...
Ja m' aniré passejant pel teu blog,interesantíssim, i hi posaré un enllaç en el meu blog.
ptns.