24.11.08

pasta al gust d'all

Una manera ràpida de fer un plat de pasta, queda molt gustosa i una miqueta "diferent".


Necessitem:

  • -pasta
  • -un bon oli d'oliva
  • -un parell de dents d'all
  • -una punteta de bitxo (si es vol)
Bullim la pasta, en abundant aigua amb sal, i la deixem refredar.
En una paella posem un raig d'un bon oli d'oliva i hi posem els alls i el bitxo i ho deixem a foc ben baixet fins que s'hagin enrossit. Treiem la punteta de bitxo. Posem la pasta a la paella i ho remenem bé, damunt el foc, un parell de minuts i ja ho tenim a punt de menjar.

15 comentaris:

OLLES I SOMRIURES ha dit...

A mi m'agrada molt així. Senzilla, per quan no tinc temps.
Salut!!!!

http://ollesisomriures.blogspot.com/2008/10/spaghettis-de-blat-de-moro-picantets.html

Juan ha dit...

Hola Dolça. Devuelvo la visita que has hecho a mi blog.
No conocía el tuyo, esto es un mundo aparte y, al final, vas conociendo a personas a través de unos y otros. Seguro que me habrás localizado de esta manera. Me alegro conocerte, aunque sea a través del blog.
Tienes un blog muy bonito, las fotos estupendas y las recetas extraordinarias. Pero algunas palabras no se lo que significan, tal es el caso de "bitxo". Esta pasta al sabor de aceite debe estar muy buena, en cuanto sepa lo que significa esa palabra la haré.
Gracias por tu visita y por tu comentario.
Saludos y espero que nos volvamos a ver.

Ivana ha dit...

Hola Dolça!!!
Estic fent el resum del HEMC i no trobo la teva recepta de les Truitetes Farcides, em pots donar l'enllaç??
Gràcies i aquesta pasta té una pinta deliciosa!!!

manel ha dit...

dolça, m'agrada molt la pasta feta així, "aglio e olio", com en diuen els italians. de fet, durant la temporada ciclista, en menjo un parell de cops per setmana, perquè la pasta queda molt gustosa i la salsa hi aporta pocs greixos.

xaro ha dit...

Jo em quedo amb el bitxo i trec l'all que no em senta gens bé!!
Una abraçada

Mandragora30 ha dit...

Que ricos deben estar esos macarrones con gusto de ajo.... Ves que gracias a tí termino aprendiendo catalá? jaja
Un besazo corazón

mai ha dit...

- Dolça m´encanta la pasta així , de fet m´agrada de tota manera pero crec que les dues que més m´agraden són aquesta i el pesto.
Aglio , olio e peperoncino....... ideal!!!

un petó

La cuina vermella ha dit...

fàcils i bons, que més es pot demanar?

Vanesuky ha dit...

Que fàcil i que bona!!
El gust d'oli amb l'all rostidet m'enacanta!
Han de quedar bonísims, segur!
Un petonet maca.

Dolça ha dit...

ganxeta, quan he vist el teu comentari he recordat la teva recepta, però ho vas fer amb pasta de blat de moro, no?
Juan bitxo=guindilla. Si tienes algún problema con el idioma yo te traduzco la receta en cuanto me lo pidas. Gracias por esta ahí.
Ivanna, ja t'he enviat l'enllaç de les truitetes farcides, també te'l poso aquí:http://nototsonpostres.blogspot.com/2008/07/truitetes-farcides.html
manel, amb temporada ciclista o sense, de tant en tant cau. I sempre agrada i s'acaba.
xaro, molt valenta, tu, amb el bitxo!!!
parella vermella, què més es pot demanar? Doncs que vosaltres els pogueu tastar.
PTNTS
Dolça

Ana Powell ha dit...

Pero que rica te quedo esta pasta, un color increible.
Me encanta el ajo en la comida.
Besitos

Ya puedes votar en el reto de Finger Food, organizado por Mirepoix.
Si deseas votar visita el link que esta en mi blog.
http://chefdeboracordeiro.blogspot.com/2008/11/votao-aberta-finger-foods.html
El plazo es hasta el 27 de Noviembre.

illetapitita ha dit...

A mi també m'agrada molt la pasta així, sensilla i quedq molt bons!
Saps què hi poso jo també? un rajolí de salsa de soja i queda molt bo!

Francesc ha dit...

No se m'hauria ocorregut preparar la pasta així. Ha de ser ben gustosa. Salutacions

Norma ha dit...

simplemente buenisimos
besitos

Dolça ha dit...

illeta, bona idea el rajolí de soja, ho provaré.

Anapowell- se nota el gusto de ajo pero suave.
francesc, el dia que no tinguis gaire temps o massa ganes de fer "cuinetes" prova-la menjaràs la mar de bé sense feina!!!

Norma, al menos a mi me lo parecen.

PTNTS a tot@s
Dolça