24.9.08

FIDEUS ROSSOS RÀPIDS

No sempre que fem fideus rossos hi posem "peixets", a vegades fem un primer plat més senzill, però no per això deixa d'agradar molt. Agrada sobretot a aquells que es passen el dia triant i es deixen el tall dels plats de pasta. Ràpid i senzill! Necessitem:
  • -Fideus
  • -6 grans d'all
  • -Oli
  • -sal
  • -Fumet de peix ben concentrat (jo el faig amb crancs i galeres)
  • -un bon morter d'all i oli
En una paellera, amb un bon raig d'oli, sofregim una mica els alls talladets petits. Abans que es facin rossos hi afegim els fideus i anem remenant fins que vegem que estiguin torrats (però no massa sino són una mica amargants).


A banda escalfem el fumet i quan bulli el tirem als fideus que han de bullir, a foc viu, uns 10 minuts, remenant-los de tant en tant.

Es serveix amb una cullerada d'un bon all i oli ( no patiu per fer-ho en dia de cada dia ja que l'all i oli quan s'escalfa perd la fortor i ja no retorna)

6 comentaris:

  1. Ràpid i fàcil, llàstima d'all que em senta fatal!!!

    ResponElimina
  2. Fideus rossos, no és que em matin, però també m'agraden molt. És que no hi ha res que no m'agradi. Ben torradets. Un bon plat.

    Salut!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Xaro, el tema de l'all i oli queda solucionat en calent. Amb l'escalfor no retorna i si el fas sense el cor verd de l'all encara menys.
    Ganxeta, ets com jo, m'agrada tot, i mira que de petita era una menja-festucs, però a mida que vaig posant anys m'agraden cada vegada més coses. Això de l'edat!!!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  4. que rica receta facil deliciosa y no te saca de apuros tu presentacion buenisima se ve muy rico
    besitos

    ResponElimina
  5. Dolça, ja ho he provat de totes maneres, treien el cor, en calent..em senta fatal igual!!!

    ResponElimina
  6. Xaro, llàstima perquè l'all i oli és molt bo, pels estòmacs forts...
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.