9.9.08

Avui verdura

De tant en tant toca verdura, encara que hi hagi més d'un nas que s'arrufi. Però avui he tingut ( o han tingut) sort, com que va sobrar pesto d'ahir he pogut disfressar les bajoques una mica.

BAJOQUES AL PESTO
Necessitem:
  • -Salsa pesto
  • -1/2 kg de bajoques fines
  • -Uns quants taquets de formatge manxego
  • -Un ou dur
Netegem les bajoques. Les tallem a trossets i les bullim en abundant aigua amb sal uns 20 minuts. Les escorrem i les deixem refredar.
Posem l'ou dur a tallets, els taquets de formatge i la salsa al pesto en un bol. Hi tirem les bajoques i ho remenem bé amb una espàtula de fusta.

5 comentaris:

  1. A casa toca verdura cada dia :)
    Clar que disfreda amb el pesto... no sé si es pot dir verdura, més aviat és un plat de festa! ;)

    ResponElimina
  2. Geniales tus recetas!!!
    Esos esperragos... una delicia!
    El baileys me puede, bién frío. Voy a probar tu receta.
    Besos.

    ResponElimina
  3. A casa hi ha verdura per sopar, dia sí i ía també, però dues vegades al dia a vegades els costa una mica, així que si la de dinar la disfresses una mica se la mengen i els fa l'efecte que no és ...una altra vegada verdura...

    ResponElimina
  4. dolça, aquesta disfressa de la verdura la provaré amb els meus fills perquè també m'hi haig de barallar, com tots, perquè en mengin.

    ResponElimina
  5. Manel, com tots els fills del món. O és que els teus havien de ser diferents?
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.